Overslaan naar content

Zelfstandig werkend kok

  • Op locatie
    • Ron Gastrobar bij de C (Bloemendaal)
  • Keuken

Join Ron Gastrobar

Ben jij een gepassioneerde kok met een voorliefde voor de Indonesische keuken? Zoek je een inspirerende werkplek midden in de natuur, waar je jouw culinaire creativiteit kunt ontplooien?

"Dan begint een nieuw verhaal hier met jou"

Wie ben jij?

Wij zoeken een Zelfstandig Werkend Kok. Een vakmens die houdt van koken met liefde, die begrijpt dat een perfecte saté begint met de juiste marinade en dat een goede nasi goreng simpel lijkt – maar allesbehalve simpel ís.

Stel je voor:
De geur van gebakken knoflook en kemirinoten vult de keuken. Een pan rendang suddert zachtjes op het vuur. Sambal wordt met liefde in een vijzel gestampt, precies zoals oma het vroeger deed. Buiten zie je alleen maar groen – een oase van rust, maar binnen bruist het. De keuken gonst van energie, er wordt gelachen, geproefd, geroepen, gedeeld. Dit is geen standaard keuken. Dit is een
Indonesisch concept – een plek waar tradities worden geëerd, maar waar ook ruimte is om te experimenteren. En wij zoeken iemand die daar onderdeel van wil zijn.

Iemand zoals jij.

Jouw rol in de keuken

Jij bent de motor van de keuken. Je werkt nauw samen met de Sous en de Chef en zorgt ervoor dat elk gerecht de kwaliteit heeft waar gasten voor terugkomen. Jij bent iemand die:

  • Zelfstandig kan draaien en meerdere gerechten tegelijk aankan;

  • De Indonesische smaken respecteert, maar ook niet bang is om mee te denken over nieuwe combinaties;

  • Rust bewaart, ook als de keuken vol draait;

  • Trots is op elk bord dat de keuken verlaat.

Wie jij bent

  • Je hebt ervaring als kok in een professionele keuken;

  • Passie voor de Aziatische of Indonesische keuken is een grote pré – maar vooral zin moet hebben om je hierin te verdiepen;

  • Je werkt netjes, snel en met oog voor detail;

  • En misschien nog wel het belangrijkst: je houdt van samenwerken en je wordt blij van gasten die genieten.

Wat bieden we?

  • Een beloning voor ieder gewerkt uur

  • 5 weken vakantie per jaar o.b.v. een fulltime dienstverband

  • Reiskostenvergoeding van €0,23 per km woon-werkverkeer

  • 50% personeelskorting in alle Ron Gastrobars (m.u.v. Streetfood)

  • Toegang tot de Alleo-app voor kortingen op vitaliteit en mobiliteit

  • Mogelijkheid tot professionele ontwikkeling via trainingen

  • Leuke personeelsfeestjes

  • 50% toeslag in tijd-voor-tijd voor gewerkte feestdagen

  • Extra gewerkte uren worden geregistreerd als TVT (tijd-voor-tijd), en dienen als extra vrije tijd te worden opgenomen

  • De mogelijkheid tot een contract van maximaal 42 uur

Klinkt dit als jouw plek?

Zie jij jezelf hier al achter de kachel staan, wok in de ene hand en een glimlach op je gezicht? Stuur dan jouw CV of gewoon een kort berichtje. Vertel ons wat jouw favoriete Indonesische gerecht is – en wie weet sta jij straks bij ons in de keuken.

Samen bouwen we iets moois. Met vuur, smaak en vooral: heel veel passie.

Klaar om je culinaire stempel te drukken bij één van de mooiste restaurants van Nederland?

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

PAST DE BAAN BIJ MIJ?

IT’S MY PARTY...

Je vindt dat uit eten gaan een feestje moet zijn en hangt daar graag de slingers voor op. Gasten verheugen zich erop als jij aan het werk bent!

HAVE YOUR CAKE… AND EAT IT TOO!

Hard work pays off! Samen met collega’s de leukste bedrijfsfeestjes beleven is een kers op de taart. De after-work borrels maken voor jou de werkdagen extra leuk.

JE TOEKOMST ROOSKLEURIG ZIEN

Jij bent klaar voor een carrière die niet voor eventjes is. Bij Ron Gastrobar Groep gaan we het liefst levenslange (nou, tot je pensioen hè ;-)) verbindingen met onze werknemers aan. Met veel ruimte voor (persoonlijke) groei en ontwikkeling.

Sollicitatieproces

Alles wat je moet weten over je sollicitatieproces bij Ron Gastrobar

Je solliciteert

Vul je gegevens in en solliciteer op de functie die jou het meeste aanspreekt. Staat je functie er niet tussen? Geen probleem! Stuur een open sollicitatie. Ook dan proberen wij een baan te vinden die bij jou past!

Het eerste contact

Binnen 48 uur ontvang je een belletje van ons om je beter te leren kennen. Wie ben je? Wat zijn je hobbies? Wat zijn je wensen? Waarom lijkt deze baan je leuk? Op deze manier kunnen wij pijlen of de baan bij jou past.

Eerste ontmoeting

Nadat we je telefonisch hebben leren kennen, is het tijd voor een ontmoeting in het echt. We nodigen je uit bij het restaurant waar jij graag wil komen werken. Hier luisteren we je graag naar jouw wensen en proberen we samen tot de beste overeenkomst te komen.

Appeltje eitje!

Zo makkelijk kan het zijn! Binnen een paar dagen vanaf het moment van solliciteren, kan je al op de werkvloer aan het knallen zijn.