Overslaan naar content

Zelfstandig werkend kok

Op locatie
  • Ron Gastrobar (Amsterdam)
€ 2.600 - € 3.200 per maandKeuken

Join Ron Gastrobar

Ben jij ook van mening dat uit eten gaan een feestje moet zijn? Wil jij werken in een restaurant met één Michelin-ster en tegelijkertijd jouw werkuren flexibel kunnen indelen? Dan is dit jouw kans!

Wie ben jij?

  • Iemand met een afgeronde koksopleiding of voldoende ervaring in de keuken
  • Je bent stressbestendig en houdt het overzicht tijdens de piekmomenten in de keuken
  • Je neemt je verantwoordelijkheid en wil altijd een goed resultaat afleveren
  • Dus, ben jij klaar om deel uit te maken van ons gepassioneerde team? Stuur ons dan nu jouw sollicitatie en wie weet verwelkomen we jou binnenkort bij Ron Gastrobar!


Wat bieden we?

  • Een beloning voor ieder gewerkt uur
  • Mogelijkheid: Overuren worden elke 3 maanden uitbetaald
  • Flexibele of vaste uren, afhankelijk van jouw voorkeur
  • Extra leuke secundaire arbeidsvoordelen om jouw ervaring nog beter te maken, o.a 50% korting op etentjes
  • Kansen om door te groeien binnen ons dynamische team en bedrijf
  • Een werkplek die al 10 jaar lang consistent is en hoogwaardige kwaliteit biedt
  • De mogelijkheid tot een contract van maximaal 42 uur


Wat ga je doen?

  • Je bent een voorbeeld voor én begeleider van leerlingen of demi Chef de parties
  • Je deelt jouw culinaire kennis en denkt mee met het creatieve proces in de keuken
  • Als Chef de partie ben je van waarde omdat je verantwoordelijk bent voor je eigen partie en het bewaken van de kwaliteit
  • Je bent verantwoordelijk voor het draaien van twee serviezen per dag
  • Je bereidt gerechten volgens receptuur en planning


of

Apply with Indeed onbeschikbaar

PAST DE BAAN BIJ MIJ?

IT’S MY PARTY...

Je vindt dat uit eten gaan een feestje moet zijn en hangt daar graag de slingers voor op. Gasten verheugen zich erop als jij aan het werk bent!

HAVE YOUR CAKE… AND EAT IT TOO!

Hard work pays off! Samen met collega’s de leukste bedrijfsfeestjes beleven is een kers op de taart. De after-work borrels maken voor jou de werkdagen extra leuk.

JE TOEKOMST ROOSKLEURIG ZIEN

Jij bent klaar voor een carrière die niet voor eventjes is. Bij Ron Gastrobar Groep gaan we het liefst levenslange (nou, tot je pensioen hè ;-)) verbindingen met onze werknemers aan. Met veel ruimte voor (persoonlijke) groei en ontwikkeling.

Sollicitatieproces

Alles wat je moet weten over je sollicitatieproces bij Ron Gastrobar

Je solliciteert

Vul je gegevens in en solliciteer op de functie die jou het meeste aanspreekt. Staat je functie er niet tussen? Geen probleem! Stuur een open sollicitatie. Ook dan proberen wij een baan te vinden die bij jou past!

Het eerste contact

Binnen 48 uur ontvang je een belletje van ons om je beter te leren kennen. Wie ben je? Wat zijn je hobbies? Wat zijn je wensen? Waarom lijkt deze baan je leuk? Op deze manier kunnen wij pijlen of de baan bij jou past.

Eerste ontmoeting

Nadat we je telefonisch hebben leren kennen, is het tijd voor een ontmoeting in het echt. We nodigen je uit bij het restaurant waar jij graag wil komen werken. Hier luisteren we je graag naar jouw wensen en proberen we samen tot de beste overeenkomst te komen.

Appeltje eitje!

Zo makkelijk kan het zijn! Binnen een paar dagen vanaf het moment van solliciteren, kan je al op de werkvloer aan het knallen zijn.