Overslaan naar content

Sous Chef

  • Op locatie
    • Ron Gastrobar bij de C (Bloemendaal)
  • Keuken

Join Ron Gastrobar

"Een nieuw verhaal begint hier. Met jou."


Stel je voor:
De geur van gebakken knoflook en kemirinoten vult de keuken. Een pan rendang suddert zachtjes op het vuur. Sambal wordt met liefde in een vijzel gestampt, precies zoals oma het vroeger deed. Buiten zie je alleen maar groen – een oase van rust, maar binnen bruist het. De keuken gonst van energie, er wordt gelachen, geproefd, geroepen, gedeeld. Dit is geen standaard keuken. Dit is een Indonesisch concept – een plek waar tradities worden geëerd, maar waar ook ruimte is om te experimenteren. En wij zoeken iemand die daar onderdeel van wil zijn.

Wie ben jij?

Als Sous Chef ben jij de rechterhand van de Chef, maar vooral: een smaakbewaker, een motivator, een bouwer. Jij helpt om dit concept groot te maken. Samen tillen jullie de Indonesische keuken naar een niveau waar mensen voor omrijden. Je staat niet alleen maar achter het vuur, je denkt mee over nieuwe gerechten, speelt met smaken, maakt van een bord nasi goreng iets waar mensen over praten. En ondertussen leid je het keukenteam met rust, energie en een flinke dosis passie.

Wie jij bent:

Je bent een kok die niet gewoon kookt, maar leeft voor eten. Je snapt dat de perfecte saté draait om details: de juiste marinade, het juiste vuur, het juiste moment. Je vindt het geweldig om mensen om je heen beter te maken en samen iets moois op te bouwen.

Ervaring met de Indonesische of Aziatische keuken is natuurlijk top, maar nog belangrijker is dat je nieuwsgierig bent, een echte smaakfreak en niet bang om je handen vies te maken.

Waarom dit bijzonder is

Je komt terecht op een prachtige groene locatie. Niet midden in de stad, maar een plek waar je echt even weg bent uit de drukte. Je wordt onderdeel van een ambitieuze horecafamilie. Hier krijg je ruimte om mee te denken, te creëren en écht je stempel te drukken.

Wat bieden we?

  • Een beloning voor ieder gewerkt uur

  • 5 weken vakantie per jaar o.b.v. een fulltime dienstverband

  • Reiskostenvergoeding van €0,23 per km woon-werkverkeer

  • 50% personeelskorting in alle Ron Gastrobars (m.u.v. Streetfood)

  • Toegang tot de Alleo-app voor kortingen op vitaliteit en mobiliteit

  • Mogelijkheid tot professionele ontwikkeling via trainingen

  • Leuke personeelsfeestjes

  • 50% toeslag in tijd-voor-tijd voor gewerkte feestdagen

  • Extra gewerkte uren worden geregistreerd als TVT (tijd-voor-tijd), en dienen als extra vrije tijd te worden opgenomen

  • De mogelijkheid tot een contract van maximaal 42 uur


Klinkt dit als jouw plek?

Dan willen we jou ontmoeten. Stuur je CV! Vertel ons wie je bent, wat jouw favoriete Indonesische gerecht is en vooral: waarom jij vindt dat eten met liefde begint.

Laten we samen een nieuw verhaal schrijven – met vuur, smaak en heel veel passie.

Klaar om je culinaire stempel te drukken bij één van de mooiste restaurants van Nederland?

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

PAST DE BAAN BIJ MIJ?

IT’S MY PARTY...

Je vindt dat uit eten gaan een feestje moet zijn en hangt daar graag de slingers voor op. Gasten verheugen zich erop als jij aan het werk bent!

HAVE YOUR CAKE… AND EAT IT TOO!

Hard work pays off! Samen met collega’s de leukste bedrijfsfeestjes beleven is een kers op de taart. De after-work borrels maken voor jou de werkdagen extra leuk.

JE TOEKOMST ROOSKLEURIG ZIEN

Jij bent klaar voor een carrière die niet voor eventjes is. Bij Ron Gastrobar Groep gaan we het liefst levenslange (nou, tot je pensioen hè ;-)) verbindingen met onze werknemers aan. Met veel ruimte voor (persoonlijke) groei en ontwikkeling.

Sollicitatieproces

Alles wat je moet weten over je sollicitatieproces bij Ron Gastrobar

Je solliciteert

Vul je gegevens in en solliciteer op de functie die jou het meeste aanspreekt. Staat je functie er niet tussen? Geen probleem! Stuur een open sollicitatie. Ook dan proberen wij een baan te vinden die bij jou past!

Het eerste contact

Binnen 48 uur ontvang je een belletje van ons om je beter te leren kennen. Wie ben je? Wat zijn je hobbies? Wat zijn je wensen? Waarom lijkt deze baan je leuk? Op deze manier kunnen wij pijlen of de baan bij jou past.

Eerste ontmoeting

Nadat we je telefonisch hebben leren kennen, is het tijd voor een ontmoeting in het echt. We nodigen je uit bij het restaurant waar jij graag wil komen werken. Hier luisteren we je graag naar jouw wensen en proberen we samen tot de beste overeenkomst te komen.

Appeltje eitje!

Zo makkelijk kan het zijn! Binnen een paar dagen vanaf het moment van solliciteren, kan je al op de werkvloer aan het knallen zijn.