Overslaan naar content

Sous Chef

  • On-site
    • Ron Gastrobar (Amsterdam)
  • Kitchen

Job description

Do you agree that eating out should be a party? Would you like to work for a restaurant with a Michelin star, where the atmosphere is nice and relaxed? Then working at Ron Gastrobar is perfect for you!

Job requirements

  • You have a passion for working with beautiful and fresh products and enjoy fascinating and engaging the new generation!
  • You are someone who wants to innovate and demonstrate creativity
  • You have a good eye for detail and can handle different cooking techniques
  • Working under pressure is no problem for you and you like to take responsibility for always delivering good results
  • You have completed chef training and experience as a chef de partie or in a managerial role
  • So, are you ready to be part of our passionate team? Apply now and who knows, we might welcome you to Ron Gastrobar soon!


What do we offer?


  • A reward for every hour worked
  • Flexible or fixed hours, depending on your preference
  • Extra nice secondary employment benefits to make your experience even better, including a 50% discount on dinners
  • Opportunities to grow within our dynamic team and company
  • A workplace that has been consistent and offers high quality for 10 years
  • The possibility of a contract of up to 42 hours


What are you going to do?


  • As a sous chef at Ron Gastrobar, you form the management team of the kitchen together with the chef and a sous chef.
  • You manage the team professionally and are responsible for the preparation and presentation of dishes according to planning, fixed instructions and working methods that have been determined by you.
  • You share your culinary knowledge by thinking about trends, new recipes and participating in the creative process in the kitchen
  • You are a sparring partner within the management team and, among others, together with Ron Blaauw
  • You ensure that all dishes leave the kitchen at Gastrobar-worthy level



Application process

1. You apply
2. The first contact
3. First meeting
4. Easy peasy lemon squeezy!

or

Apply with Indeed unavailable

PAST DE BAAN BIJ MIJ?

IT’S MY PARTY...

Je vindt dat uit eten gaan een feestje moet zijn en hangt daar graag de slingers voor op. Gasten verheugen zich erop als jij aan het werk bent!

HAVE YOUR CAKE… AND EAT IT TOO!

Hard work pays off! Samen met collega’s de leukste bedrijfsfeestjes beleven is een kers op de taart. De after-work borrels maken voor jou de werkdagen extra leuk.

JE TOEKOMST ROOSKLEURIG ZIEN

Jij bent klaar voor een carrière die niet voor eventjes is. Bij Ron Gastrobar Groep gaan we het liefst levenslange (nou, tot je pensioen hè ;-)) verbindingen met onze werknemers aan. Met veel ruimte voor (persoonlijke) groei en ontwikkeling.

Sollicitatieproces

Alles wat je moet weten over je sollicitatieproces bij Ron Gastrobar

Je solliciteert

Vul je gegevens in en solliciteer op de functie die jou het meeste aanspreekt. Staat je functie er niet tussen? Geen probleem! Stuur een open sollicitatie. Ook dan proberen wij een baan te vinden die bij jou past!

Het eerste contact

Binnen 48 uur ontvang je een belletje van ons om je beter te leren kennen. Wie ben je? Wat zijn je hobbies? Wat zijn je wensen? Waarom lijkt deze baan je leuk? Op deze manier kunnen wij pijlen of de baan bij jou past.

Eerste ontmoeting

Nadat we je telefonisch hebben leren kennen, is het tijd voor een ontmoeting in het echt. We nodigen je uit bij het restaurant waar jij graag wil komen werken. Hier luisteren we je graag naar jouw wensen en proberen we samen tot de beste overeenkomst te komen.

Appeltje eitje!

Zo makkelijk kan het zijn! Binnen een paar dagen vanaf het moment van solliciteren, kan je al op de werkvloer aan het knallen zijn.