Overslaan naar content

Sous Chef

  • Op locatie
    • Ron Gastrobar (Amsterdam)
  • Keuken

Join Ron Gastrobar

Vind jij ook dat uit eten gaan een feestje moet zijn? Wil jij werken in een restaurant met een Michelinster, waar jij onderdeel bent van een leidinggevend team? Dan is werken bij Ron Gastrobar iets voor jou!

Wie ben jij?

  • Je hebt passie voor het werken met mooie en verse producten en vindt het leuk om de nieuwe garde te boeien en te binden!
  • Je bent iemand die graag mee wil vernieuwen en creativiteit wil laten zien
  • Je hebt een goed oog voor detail en kunt goed omgaan met verschillende kooktechnieken
  • Werken onder druk is voor jou geen probleem en je neemt graag verantwoordelijkheid om altijd een goed resultaat te leveren
  • Je hebt een afgeronde koksopleiding en ervaring als chef de partie of in een leidinggevende rol
  • Dus, ben jij klaar om deel uit te maken van ons gepassioneerde team? Solliciteer dan nu en wie weet verwelkomen we jou binnenkort bij Ron Gastrobar!



Wat bieden we?

  • Een beloning voor ieder gewerkt uur
  • Flexibele of vaste uren, afhankelijk van jouw voorkeur
  • Extra leuke secundaire arbeidsvoordelen om jouw ervaring nog beter te maken, o.a 50% korting op etentjes
  • Kansen om door te groeien binnen ons dynamische team en bedrijf
  • Een werkplek die al 10 jaar lang consistent is en hoogwaardige kwaliteit biedt
  • De mogelijkheid tot een contract van maximaal 42 uur


Wat ga je doen?

  • Als sous-chef van Ron Gastrobar, vorm je samen met de chef en een sous-chef het leidinggevende team van de keuken
  • Je stuurt het team vaktechnisch aan en draagt zorg over de (voor)bereiding en presentatie van gerechten volgens planning, vaste instructies en werkmethoden die mede door jullie zijn vastgesteld
  • Je deelt jouw culinaire kennis door mee te denken met trends, nieuwe receptuur en denkt mee met het creatieve proces in de keuken
  • Je bent spar partner binnen het leidinggevende team en o.a samen met Ron Blaauw
  • Je zorgt ervoor dat alle gerechten de keuken op Gastrobar-waardig niveau verlaten



of

Apply with Indeed onbeschikbaar

PAST DE BAAN BIJ MIJ?

IT’S MY PARTY...

Je vindt dat uit eten gaan een feestje moet zijn en hangt daar graag de slingers voor op. Gasten verheugen zich erop als jij aan het werk bent!

HAVE YOUR CAKE… AND EAT IT TOO!

Hard work pays off! Samen met collega’s de leukste bedrijfsfeestjes beleven is een kers op de taart. De after-work borrels maken voor jou de werkdagen extra leuk.

JE TOEKOMST ROOSKLEURIG ZIEN

Jij bent klaar voor een carrière die niet voor eventjes is. Bij Ron Gastrobar Groep gaan we het liefst levenslange (nou, tot je pensioen hè ;-)) verbindingen met onze werknemers aan. Met veel ruimte voor (persoonlijke) groei en ontwikkeling.

Sollicitatieproces

Alles wat je moet weten over je sollicitatieproces bij Ron Gastrobar

Je solliciteert

Vul je gegevens in en solliciteer op de functie die jou het meeste aanspreekt. Staat je functie er niet tussen? Geen probleem! Stuur een open sollicitatie. Ook dan proberen wij een baan te vinden die bij jou past!

Het eerste contact

Binnen 48 uur ontvang je een belletje van ons om je beter te leren kennen. Wie ben je? Wat zijn je hobbies? Wat zijn je wensen? Waarom lijkt deze baan je leuk? Op deze manier kunnen wij pijlen of de baan bij jou past.

Eerste ontmoeting

Nadat we je telefonisch hebben leren kennen, is het tijd voor een ontmoeting in het echt. We nodigen je uit bij het restaurant waar jij graag wil komen werken. Hier luisteren we je graag naar jouw wensen en proberen we samen tot de beste overeenkomst te komen.

Appeltje eitje!

Zo makkelijk kan het zijn! Binnen een paar dagen vanaf het moment van solliciteren, kan je al op de werkvloer aan het knallen zijn.