Overslaan naar content

Chef - Productiekeuken

  • Op locatie
    • Ron Gastrobar At Home (Sloterdijk)
  • € 3.200 - € 4.000 per maand
  • Keuken

Join Ron Gastrobar

Ben jij een ervaren kok met leidinggevende skills, die het leuk vindt om niet alleen te koken, maar ook mee te bouwen aan een vlekkeloos productieproces? Dan hebben wij een unieke rol voor jou.

Als Chef in de productiekeuken van Ron Blaauw, sta je aan de zijde van Frank. Samen leiden jullie de operatie in goede banen: van de mise-en-place voor onze Ron Gastrobar restaurants en streetfoodtoko’s, tot exclusieve cateringen en At Home-boxen. Je stuurt het team aan, waarborgt de kwaliteit en zorgt dat elke dag soepel draait.

Je schakelt moeiteloos tussen verschillende keukenconcepten – van klassieke sauzen tot Indonesische rendang – en houdt overzicht, tempo en sfeer in de keuken.

Wat ga je doen?

  • Dagelijkse coördinatie van de keuken samen met Frank

  • Aansturen van het team en bewaken van structuur en rust

  • Mise-en-place voor restaurants, toko’s, events en boxen

  • Actief bijdragen aan het cateringproces: van voorbereiding tot verpakking

  • Kwaliteit, hygiëne en recepturen bewaken

  • Collega’s coachen, motiveren en ondersteunen

Wie ben jij?

  • Je hebt minimaal 3 jaar keukenervaring als Sous of sterke Chef de Partie

  • Je bent gestructureerd, stressbestendig en een natuurlijke leider

  • Je kunt schakelen tussen verschillende keukens en producties

  • Je bent leergierig, flexibel en werkt graag samen

  • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar / Flexibele werktijden


Wat bieden wij jou?

  • 5 weken vakantie per jaar o.b.v. een fulltime dienstverband

  • Reiskostenvergoeding van €0,23 per km woon-werkverkeer

  • 50% personeelskorting in alle Ron Gastrobars (m.u.v. Streetfood)

  • Toegang tot de Alleo-app voor kortingen op vitaliteit en mobiliteit

  • Mogelijkheid tot professionele ontwikkeling via trainingen

  • Leuke personeelsfeestjes

  • 50% toeslag in tijd-voor-tijd voor gewerkte feestdagen

  • Extra gewerkte uren worden geregistreerd als TVT (tijd-voor-tijd), en dienen als extra vrije tijd te worden opgenomen

  • Gratis parkeren – Amsterdam Sloterdijk

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

PAST DE BAAN BIJ MIJ?

IT’S MY PARTY...

Je vindt dat uit eten gaan een feestje moet zijn en hangt daar graag de slingers voor op. Gasten verheugen zich erop als jij aan het werk bent!

HAVE YOUR CAKE… AND EAT IT TOO!

Hard work pays off! Samen met collega’s de leukste bedrijfsfeestjes beleven is een kers op de taart. De after-work borrels maken voor jou de werkdagen extra leuk.

JE TOEKOMST ROOSKLEURIG ZIEN

Jij bent klaar voor een carrière die niet voor eventjes is. Bij Ron Gastrobar Groep gaan we het liefst levenslange (nou, tot je pensioen hè ;-)) verbindingen met onze werknemers aan. Met veel ruimte voor (persoonlijke) groei en ontwikkeling.

Sollicitatieproces

Alles wat je moet weten over je sollicitatieproces bij Ron Gastrobar

Je solliciteert

Vul je gegevens in en solliciteer op de functie die jou het meeste aanspreekt. Staat je functie er niet tussen? Geen probleem! Stuur een open sollicitatie. Ook dan proberen wij een baan te vinden die bij jou past!

Het eerste contact

Binnen 48 uur ontvang je een belletje van ons om je beter te leren kennen. Wie ben je? Wat zijn je hobbies? Wat zijn je wensen? Waarom lijkt deze baan je leuk? Op deze manier kunnen wij pijlen of de baan bij jou past.

Eerste ontmoeting

Nadat we je telefonisch hebben leren kennen, is het tijd voor een ontmoeting in het echt. We nodigen je uit bij het restaurant waar jij graag wil komen werken. Hier luisteren we je graag naar jouw wensen en proberen we samen tot de beste overeenkomst te komen.

Appeltje eitje!

Zo makkelijk kan het zijn! Binnen een paar dagen vanaf het moment van solliciteren, kan je al op de werkvloer aan het knallen zijn.