Overslaan naar content

F&B Cost Controller

  • Op locatie
    • Ron Gastrobar Groep (Diemen)
  • € 2.500 - € 2.900 per maand
  • Restaurant Management

Join Ron Gastrobar

Bij Ron Gastrobar Groep draait alles om het creëren van onvergetelijke ervaringen voor gasten. Het is een vooraanstaand horecabedrijf met 4 unieke restaurants, een kookstudio, een productiekeuken, diverse streetfoodlocaties en een support office. Voorop staan uitstekende kwaliteit en gastvrijheid. De F&B afdeling, verantwoordelijk voor inkoop, bereiding en verkoop van alle voedsel en dranken, speelt een cruciale rol in het ondersteunen van de operatie. Deze afdeling zorgt ervoor dat alle systemen van de juiste informatie zijn voorzien, zodat het operationele team optimaal kan functioneren. Door continu processen te analyseren en verbeterpunten te identificeren, draag je samen met de F&B manager bij aan een hogere efficiëntie en wordt gezorgd voor het sluiten van de beste deals, waarmee zowel de kwaliteit als de kosten effectief in de hand worden gehouden.

Wie ben jij?

Wat ga je doen?

  •  Analyseren: Het analyseren van cijfers en processen, signaleren van afwijkingen ten opzichte van budgetten en gestelde doelen, en deze inzichten delen met de bedrijfsleiding. Je onderzoekt de oorzaken van achterblijvende gerealiseerde marges en maakt afspraken met de bedrijfsleiding om afwijkingen bij te sturen.
  •  Optimalisatie van werkprocessen: Identificeren van knelpunten en helpen bij het opstellen van efficiënte werkmethoden en procedures voor de locaties. Deze worden vastgelegd in SOP’s, zodat het team gestroomlijnd kan opereren.
  • Innovatie en verbetering: Bedenken van frisse ideeën en adviseren over strategieën die de service en productiviteit verhogen. Dit omvat het zorgen voor het juiste productenaanbod, zoals het vaststellen van de menukaart en het drankenassortiment in overleg met leveranciers.
  • Data-Driven besluitvorming: Verbeteren van de registratie van operationele data om strategische beslissingen te ondersteunen. Je houdt de bestaande documentatie up-to-date en zorgt voor de toepassing van systemen zoals Aloha, QSR, Horeko, Inone en Microsoft 365.
  • Kwaliteit en veiligheid: Toezicht houden op de naleving van Arbo-, hygiëne- en veiligheidsvoorschriften en het handhaven van persoonlijke beschermingsmiddelen (RI&E & HACCP).
  • Systeembeheer: Zorgen dat de systemen optimaal functioneren en technische problemen oplossen. Je ondersteunt het team bij het bestellen en vervangen van hardware en software, en analyseert storingen om herstelwerkzaamheden uit te voeren.


Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende rol binnen een dynamische organisatie waar innovatie en groei voorop staan.
  • Ruimte voor jouw ideeën en de mogelijkheid om direct impact te maken.
  • Een marktconform salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals mobiliteitsopties, sportfaciliteiten en mogelijkheden voor scholing.
  • Een energiek team dat je ondersteunt en inspireert.


Wie ben jij?

  • Je hebt ervaring in de horeca, bij voorkeur in een operationele rol.
  • Je bent een analytische denker met een passie voor data en verbetering.
  • Creatief en innovatief; je denkt buiten de gebaande paden.
  • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en kunt goed samenwerken.
  • Een hands-on mentaliteit en de bereidheid om zelfstandig uitdagingen aan te gaan.


Klaar om het verschil te maken?
Ben jij de gedreven F&B Cost Controller die Ron Gastrobar Groep zoekt? Reageer dan op deze vacature!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

PAST DE BAAN BIJ MIJ?

IT’S MY PARTY...

Je vindt dat uit eten gaan een feestje moet zijn en hangt daar graag de slingers voor op. Gasten verheugen zich erop als jij aan het werk bent!

HAVE YOUR CAKE… AND EAT IT TOO!

Hard work pays off! Samen met collega’s de leukste bedrijfsfeestjes beleven is een kers op de taart. De after-work borrels maken voor jou de werkdagen extra leuk.

JE TOEKOMST ROOSKLEURIG ZIEN

Jij bent klaar voor een carrière die niet voor eventjes is. Bij Ron Gastrobar Groep gaan we het liefst levenslange (nou, tot je pensioen hè ;-)) verbindingen met onze werknemers aan. Met veel ruimte voor (persoonlijke) groei en ontwikkeling.

Sollicitatieproces

Alles wat je moet weten over je sollicitatieproces bij Ron Gastrobar

Je solliciteert

Vul je gegevens in en solliciteer op de functie die jou het meeste aanspreekt. Staat je functie er niet tussen? Geen probleem! Stuur een open sollicitatie. Ook dan proberen wij een baan te vinden die bij jou past!

Het eerste contact

Binnen 48 uur ontvang je een belletje van ons om je beter te leren kennen. Wie ben je? Wat zijn je hobbies? Wat zijn je wensen? Waarom lijkt deze baan je leuk? Op deze manier kunnen wij pijlen of de baan bij jou past.

Eerste ontmoeting

Nadat we je telefonisch hebben leren kennen, is het tijd voor een ontmoeting in het echt. We nodigen je uit bij het restaurant waar jij graag wil komen werken. Hier luisteren we je graag naar jouw wensen en proberen we samen tot de beste overeenkomst te komen.

Appeltje eitje!

Zo makkelijk kan het zijn! Binnen een paar dagen vanaf het moment van solliciteren, kan je al op de werkvloer aan het knallen zijn.